UNIC MINI SPIDER -nosturit

Me Turun Nostopalvelu Oy:ssä tarjoamme kodin UNIC Cranes Europen maailman pienimmille mininostureille. UNIC Cranes Europe, joka on osa GGR-konsernia, tarjoaa täydellisen valikoiman minitela-alustaisia ​​nostureita vuokrattavaksi tai ostettavaksi – täydellinen nostolaite minne tahansa, jonne pääsy on rajoitettua tai työtila on rajoitettu. Mininostureillamme on joustavuutta ja kykyä auttaa monenlaisissa nostotilanteissa sisällä tapahtuvista nostoista vesiväylien ja rautateiden huoltoon. Tarjoamme raskaita nostolaitteita, jotka sopivat erinomaisesti ahtaissa tiloissa työskentelyyn. UNIC Cranesin mininosturit ovat suunniteltu raskaiden esineiden nostamiseen aina generaattoreista hautakiviin ja kaikkeen muuhun siltä väliltä. Tarvitsetpa nostolaitteita yksittäiseen nostoon tai useisiin projekteihin, Turun Nostopalvelu ja UNIC Cranes Europe tarjoavat mininostureita myyntiin sekä vuokrattavaksi. Emme toimita vain uraauurtavaa teknologiaa: UNIC Cranes tarjoaa myös asiantuntevaa teknistä neuvontaa.

Turun Nostopalvelu Oy

Turun Nostopalvelu Oy:stä tulee seuraava palanen tähän suureen verkostoon, joka kattaa jälleenmyynnin, vuokrauksen ja myynnin Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Myynti/Huolto
Jesse Virtanen
Puh. 045 346 8134

Vuokraus
Teemu Teerimäki
Puh. 0400 152 346

Lue laitteista lisää täältä.

Miksi valita juuri UNIC -mininosturi työmaallesi?

Ketteryys

Kompaktin kokonsa vuoksi Unic mininostureilla voit työskennellä lähes missä tahansa. (kulkeminen jopa 60cm leveistä aukoista)

Turvallisuus

Mininosturi on turvallinen valinta työmaallesi, nostureiden kuormanvalvonta on huipputarkkaa sekä koneen koko voidaan valita laajasta mallistosta työskentelytilaan aina sopivaksi. Koneen helppokäyttöisyys mahdollistaa myös turvallisen työskentelyn.

Kokoluokat

UNIC mininostureilla mahdollistat työskentelyn paikoissa, joissa paino tai tilarajoitukset ovat määrittävä tekijä. Pienimmät mininosturit painavat alle tuhat kiloa ja ovat vain 595 mm leveitä. Suurimpien Unic mininostureiden nostokapasiteetti on jopa 10 tonnia, sekä ulottuma jopa 32,5 metriä. Mininosturilla on suuri nostokapasiteetti suhteessa tarvittavaan pinta-alaan.

Vihreämpi valinta

Eco-Unic mininosturit ovat akku käyttöisiä ja näin ollen soveltuvat suljettuihin tiloihin esim. ostoskeskuksiin sekä erinäisiin tehtaisiin.
Unic tarjoaa mahdollisuuden ympäristöystävälliseen nosturi toimintaan.